Balık Nasıl Pişirilir.... - Bülent REİSOĞLU

Kişisel Web Bloğuma Hoş Geldiniz....

DUYURULAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

31 Ocak 2023 Salı

Balık Nasıl Pişirilir....




Balığınız; pişirdiğiniz tavaya, ızgaraya, mangala yapışmasın istiyorsanız yapmanız gereken birkaç hamle var:

1- Önce balığı tuz, karabiber ve zeytinyağı ile ovun.

2- Bir süre, en az 15 dakika kadar, dinlenmeye bırakın.

3- Balığınızı kağıt havlu yardımıyla kurulayın. Balık, tavaya yapışmaması için, tamamen kuru olmalı.

4- Eğer tava ya da ızgara kullanıyorsanız, ateşi önceden açmayın. Yani balığı soğuk ızgara ya da tavaya koyun

5- Balığı tavaya, ızgaraya ya da mangala koyduktan sonra hiç dokunmayın, bırakın pişsin. Piştiğini anladığınızda bir kereye mahsus çevirin.

6- Artık yapışmayan ve parçalanmayan bir balığa sahipsiniz, afiyetle yiyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yaparken dikkat ediniz:

1.-Küfürlü, siyasi veya huzur bozucu yorumlar,
2.-Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya, Yorumlarınız yönetici onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here